ColossusRadio.com
Select Menu

Windows Phone

Market Place

Windows

Οδηγοί (Guides)

Ενδιαφέροντα Νέα

Εφαρμογές

Wallpapers

» » » » » » » » » Aπο Android σε Windows Phone Part 1 : Μεταφορα απο Gmail σε Outlook


colossus 1/19/2015 03:14:00 μ.μ. 0


Ξεκιναμε σημερα μια σειρα αρθρων που σκοπο εχουν να βοηθησουν τους χρηστες που θελουν α κανουν την μεταβαση απο Android σε Windows Phones.

Πριν προχωρησουμε στον οδηγο να πω οτι αν απλα θελετε να εχετε/διαβαζετε τα google mail σας στο Windows Phone σας (και οχι να τα μεταφερετε στο outlook) τοτε ο πιο ευκολος τροπος ειναι απο το τηεφωνο σας να πατε Ρυθμισεις/E-mail+λογαριασμοι/Προσθηκη και να επιλεξετε Google. Θ κανετε μετα συνδεση με τον λογαριασμο google και θα επιλεξετε αν θελετε εκτος απο τα μειλ και τις Επαφες και το Ημερολογιο. Αυτος ο τροπος ειναι πιο ευκολος αλλα δεν αντιγραφει τα στοιχεια απο το google στον λογαριασμο σας στο Outlook.

Οι βασικες πληροφοριες που θελουμε να μεταφερουμε ειναι τρεις.
1. Mail
2. Επαφες
3. Ημερολογια

Ας ξεκινησουμε με τα Μail. Η Microsoft εχει ανεβασει στο Outlook.com ενα εργαλειο που κανει πολυ ευκολη την δουλεια της μεταφορας των στοιχειων αυτων ακομη και σε αρχαριους χρηστες. Σαν πρωτο βημα συνδεθειτε με τον browser που χρησιμοποιεται (IE/Chrome/Firefox) στον λογαριασμο σας στο outlook.com και στον λογαριασμο σας στο google και μετα ακολουθειστε ΑΥΤΟ το λινκ. Θα πρεπει να δειτε αυτην την οθονη να σας ρωταει αν θελετε να προχωρησετε στην αντιγραφη. Μην ξεχασετε να επιλεξετε αν θελετε τα mail σας να μεταφερθουν στους ηδη υπαρχοντες φακελους σας (Εισερχομενα/Απεσταλμενα κλπ) η αν θελετε να δημιουργησετε ενα νεο σετ φακελων για τα μαιλ της Google. 

Στην επομενη οθονη μεταφερομαστε στο site της Google και δινουμε την αδεια στη εφαρμογη να εχει προσβαση στα μειλ μας. Μετα απο αυτο αρχιζει η διαδικασια αντιγραφης των μειλ μας στον λογαριασμο μας στο Outlook.  Οταν τελειωσει η διαδικασια θα εχετε ολα τα μειλ σας στο Outlook και στον πρωτο συγχρονισμο με το τηλεφωνο σας θα μεταφερθουν και εκει. Να σημειωσω οτι τα μαιλ στον google λογαριασμο σας θα παραμεινουν οπως ειναι.

Αν θελουμε ολα τα μειλ που ερχονται στο google να μεταφέρονται αυτοματα στο outlook τοτε παμε στις ρυθμισεις του gmail και επιλεγουμε  αυτοματη μεταφορα και δινουμε τον λογαριασμο
Outlook μας. Επισης επιλεγουμε τι θα γινει με τα μειλ στον λογαριασμο google, αν δηλαδη θα παραμενουν η θα διαγραφονται απο εκει. (οπως φαινεται στην διπλανη φωτο).

Και ετσι ολοκληρωσαμε την διαδικασια μεταβασης απο το gmail στο Outlook με ολα τα μαιλ μας να ειναι διαθεσιμα και στις δυο πλατφορμες. 
Μη διστασετε να ρωτησετε αν εχετε οποιδηποτε προβλημα με την διαδικασια.

Σε επομενο αρθρο θα μιλησουμε για την μεταφορα Επαφων και Ημερολογιου 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply